Kroppsvård

Body Butter Pomegranate limited edition

12 november, 2007

pomegranate

En del limited editions skapar omedelbart habegär. Andra märks nästan inte av. Nu när jag fick nys om att The Body Shop har lanserat en ny body butter i doften Granatäpple – som dessutom är limited edition – då bara måste jag ha den! Inte bara nog med att deras julkollektion precis har släppts – nu blir det ännu mer att önska sig i julklapp! Visst ser den väldigt härlig ut på bilden?!

”A rich, creamy all over body moisturizer with a sharp juicy berry fragrance. It absorbs easily into the skin, to condition, soften and help prevent dryness.”

Förutom bodybutter finns det i samma serie även shower gel, body polish, body spray och home fragrance oil. Nu är bara frågan om denna serie ens kommer att komma till sverige. Man kan ju hoppas…eller hur?

Relaterade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Amanda 15 november, 2007 at 18:57

  Granatäpple som är så gott, den måste jag lukta på!

 • Svara Emelie 15 november, 2007 at 21:51

  Det måste jag också, så jag håller tummarna på att den dyker upp här!

 • Svara emma L 15 november, 2007 at 23:15

  Jag såg den på BodyShop igår om jag inte minns fel. Den luktade dock inget vidare.

 • Svara Christin 16 november, 2007 at 22:55

  Ja den doftar dessutom ljuvligt gott! Vill ha :)

 • Svara Emelie 18 november, 2007 at 23:20

  emma L> Jag luktade på den häromdan och den luktade väl varken gott eller illa tycker jag.

  Christin> Jo jag funderar ändå på att köpa den – fast just bodybuttret var slut :/

 • Lämna ett svar

  Reklam