Event

Bloggmiddag med The Body Shop och julens nyheter

23 oktober, 2015

Igår var jag på en trevlig bloggmiddag tillsammans med sju andra bloggare och The Body Shop. Anledningen var att vi skulle få en förhandstitt på julens nyheter. Middagen hölls på restaurangen Sally Voltaire & Systrar som ligger inne i Åhléns City. De serverar inte kött men däremot mycket grönt, fisk och skaldjur och det var många nya spännande smaker som fanns på menyn. Om ni är nyfikna på vad vi fick att äta eller vill se lite bilder från själva middagen kan ni kika in på min Instagram.

the-body-shop-bloggmiddag

Som jag bloggat om tidigare kommer det en ny doft till julens kroppsvårdsprodukter (Frosted Plum) och den var givetvis den stora snackisen innan. Doften var lätt och trevlig med en klar fräschör men även lite blommig. Det här är en doft som fungerar under flera årstider än enbart julen och vintern och den blir säkert lika populär som förra årets Glazed Apple (som gör comeback i år tillsammans med Frosted Cranberry).

Vi fick även kika närmare på de efterlängtade adventskalendrarna och den för i år nya kalendern som säljs enbart i webbshoppen. Som vanligt kommer det även lite smink och i år kan vi skimra i Swinging Silver och Grooving Gold. Datumet som ni ska lägga på minnet är den 27:e oktober för då släpps hela julkollektionen inklusive alla kalendrar och även den nya doften Black Musk.

the-body-shop-frosted-plum-glass

the-body-shop-julgavor

the-body-shop-frosted-plum-box

Ett gudomligt fint upplägg med några av Frosted Plum-produkterna.

Julens samarbete med Wateraid

Julen är en glädjens tid för de allra flesta av oss. Men alla i världen har inte samma privilegium som många av oss i västvärlden har. I fattigare delar av världen är det inte ens säkert att man har tillgång till rent vatten för dagen. Och här vill The Body Shop göra en skillnad. Därför jobbar de tillsammans med organisationen Wateraid i år med att ta fram en långsiktig plan för att förse 1 000 familjer i Etiopien med rent vatten. För varje såld julgåva, inklusive alla kalendrarna, bidrar man med en dags rent vatten för en familj. Precis som tidigare år kommer The Body Shop även att köra med en kampanj där man under vissa dagar i butikerna kan runda upp sitt köp och på så sätt bidra ytterligare till detta projekt.

Julgåvor & adventskalendrar

The Body Shops adventskalendrar är något utöver det vanliga. Lyxigare skönhetsgåva innan jul kan man knappast få och jag vet att det är många som väntar på att dessa godbitar ska släppas. I år återkommer de tre vanliga kalendrarna men även två nya kalendrar som säljs exklusivt i webbshoppen. Dessa är lite mindre och speciellt framtagna för att kunna skickas med posten.

the-body-shop-julgavor-3

Adventskalendrar i butik

 • Luxury (800 kr, värde 1 260 kr)
 • Deluxe (1 000 kr, värde 1 595 kr)
 • Ultimate (1 200 kr, värde 2 230 kr)

Adventskalendrar i webbshoppen

 • 24 Happy Days Advent Calendar (900 kr, värde 1 470 kr)
 • 24 Happy Days Advent Calendar Premium (1 100 kr, värde 2 100 kr)

the-body-shop-advent-calendar-web

Anna på The Body Shop visar upp en av kalendrarna som säljs exklusivt i webbshoppen. Den består av små lådor som man öppnar istället för luckor.

Julgåvor

I år kommer man att kunna hitta närmare 100 olika färdigförpackade julgåvor i butikerna och i webbshoppen. Det här är bara ett litet litet urval av all som kommer att finnas.

the-body-shop-julgavor-2

the-body-shop-frosted-plum-feel-good-tin

Frosted Plum Feel Good Tin och Pre-party Makeup Kit.

Vinterns makeup

I år har julens makeupkollektioner hämtat inspiration från det glada 20-talet och The Great Gatsby och ”more is more” är ledorden bland makeupen som domineras av glitter och metalliska finishes. Förpackningarna pryds av stilrena grafiska mönster.

Som så många tidigare år kommer det självklart två ögonskuggspaletter med vardera fyra färger. Dessutom återkommer förra årets bästsäljare Lip & Cheek Doll samt en glittrig silvereyeliner. Till läpparna har man valt ut två av de bästsäljande nyanserna bland läppstiften som nu kommer i en limited-edition förpackning.

Winter Trend 2015
 • Eye Palette (295 kr) – Swinging Silver, Grooving Gold
 • The Sparkler (275 kr) – Swinging Silver, Grooving Gold
 • Scarlet Starlet Lip & Cheek Doll (175 kr)
 • Nail Colours (95 kr) – Sequins Silver, Silver Metal, Blue Abyss, Sequins Gold, Gold Metal, Burgundy Red.
 • Glitter Eye Liner (135 kr) – Silver
 • Colour Crush Lipstick (165 kr) – Coral Blush, Nude Allure

the-body-shop-swinging-silver

Swinging Silver.

the-body-shop-grooving-gold

Grooving Gold.

the-body-shop-swinging-silver-grooving-gold-nails-eye-makeup

Eye Palette i Swinging Silver och Grooving Gold samt Nail Sequins i Silver och Gold.

the-body-shop-swinging-silver-eye-palette

Swinging Silver Eye Palette.

the-body-shop-grooving-gold-eye-palette

Grooving Gold Eye Palette.

the-body-shop-christmas-nail-sequins-silver-gold

Nail Sequins i Silver och Gold.

Nå, är det något som ni blev sugna på från julens kollektioner?

Köpinformation

The Body Shops julprodukter finns i butik och webbshop från och med 27 oktober.

Relaterade inlägg

1 kommentar

 • Svara Lackert 26 oktober, 2015 at 01:07

  Lacken ser jätte spännande ut

 • Lämna ett svar

  Reklam