Internetshopping

Blandad beställning från Eleven

26 juni, 2015

Hej allesammans! Det går lite i vågor hur mycket jag bloggar och det hänger helt ihop med hur mycket jag jobbar. Den senaste veckan har jag jobbat mycket och då finns det inte så mycket tid över till att trolla ihop ett blogginlägg. Men nu är jag ledig några dagar så då ska jag förhoppningsvis hinna ikapp lite. Jag knåpar fortfarande på recensionen av Joico K-pak och kommer snart även att visa upp sommarens kollektion från Essie, som bjuder på fina färger men med lite varerande kvalité på lacken. Eller formula kanske jag ska säga, för en del var rätt jobbiga att måla med.

Men idag tänkte jag visa upp en beställning jag nyligen gjorde från Eleven. Det var vääldigt länge sedan jag handlade därifrån och många gånger beror det på att jag upplever att frakten är dyrare där och att gränsen för fraktfritt också är lite högre. Det lönar sig alltså sällan att handla där om man bara ska köpa en eller två saker. Men den här gången utnyttjade jag rabattkoden om 20% rabatt på hela köpet som jag tipsade om till höger här i bloggen. Eller har ni kanske inte upptäckt den lilla rutan som heter ”Aktuella erbjudanden & rabatter” i högerspalten under Instagramflödet? Där tipsar jag om allt ifrån reor till rabattkoder och andra toppenerbjudanden som alltid är skönhetsrelaterade. Värt att spana in med jämna mellanrum med andra ord.

Beställningen från Eleven

bestallning-eleven

Men nu äntligen ska jag komma till saken. I min beställning låg lite smått och gott i smink- och nagellacksväg. Jag passade på att äntligen beställa hem penselrengöraren Color Switch från Vera Mona som jag skrivit om tidigare. Jag har hunnit testa den lite grann och den är faktiskt riktigt smart. Jag kommer att recensera den mer utförligt sedan.

vera-mona-color-switch-mono

Ögonskuggorna från Make Up Store fyndade jag för 75 kr styck då de håller på att byta förpackningar i hela sortimentet. Watt är en superläcker lila färg med turkost skimmer och Thistle är en vacker dov blålila nästan helt matt skugga. Nagellacket Wanderlust från kommer från China Glazes vårkollektion Road Trip. Det är ett pastellrosa lack med ett svagt kopparaktigt sken. Tyvärr starkare i flaskan än på nageln.

make-up-store-microshadow-watt

Make Up Store Microshadow – Watt.

make-up-store-microshadow-thistle

Make Up Store Microshadow – Thistle.

china-glaze-wanderlust

China Glaze – Wanderlust.

Sist men inte minst klickade jag hem ett contouringstick från Nyx. Det kommer med både ett mörkt och ett ljust stift så att man kan både skugga och highlighta med den. Jag köpte ett i färgen Universal men just den verkar inte finnas kvar i webbshoppen just nu. Men det finns istället i Light, Medium och Dark.

nyx-wonderstick

Nyx Wonder Stick – Universal Shade.

Är det något ni vill läsa mer om?

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Lackert 30 juni, 2015 at 23:04

  Skuggorna ser galet snygga ut :)

  • Svara Emelie 9 juli, 2015 at 19:44

   Ja visst gör de :)

  Lämna ett svar

  Reklam