Naglar

Bilder på de nya lacken från Sinful Colors

7 november, 2008

Visst vill ni väl se bilder på de nyaste nagellacken? Kan ju säga att jag har många fina färger att se fram emot. Dessutom sitter de så bra. Hade ett, Flirting nails, i tre hela dagar utan att en enda nagel flagade. Lite kantnötning, men det är ingenting mot hur det brukar kunna se ut.

Ni som var uppmärksamma i inlägget jag presenterade paketet från Cherry culture upptäckte kanske att jag skrev att jag hade fått hem tio nagellack, men att bara nio visades på nagellackssnurran. Ptja, jag glömde ju bort Treasure Island som jag målade på ett annat hjul. Den här gången glömdes dock inget lack bort.


Lägg märke till det mikroskopiska pärlemorvita skimret i Sweet Nothing.


Flirting nails ser flammigt ut i flaskan men blir inte så på nageln.

Och slutligen, Aqua och Gorgeous. Jag trodde att jag skulle hitta fler olikheter mellan dem båda om jag bara tittade närmre. Men de är väldigt väldigt lika och jag tror att Gorgeous kommer att åka upp på bytesplatsen. Jag ska dock testa den en gång för att riktigt syna den. Möjligtvis tycker jag att den är lite mer metallic i finishen än Aqua, men det är som sagt inte mycket som skiljer dem åt.

Relaterade inlägg

14 kommentarer

 • Svara Marie 7 november, 2008 at 21:01

  Härligt! Är Sharons’ eller Sagitta duokroma? Det ser lite så ut.

 • Svara Emelie 7 november, 2008 at 21:47

  Marie> Nej inte vad jag har upptäckt hittils. Men båda har guldskimmer, det kanske är det som reflekteras lite olika på bilden.

 • Svara beautyroxx 7 november, 2008 at 22:53

  sweet nothing och dream on skulle man icke tacka nej till. Underbara.

 • Svara Jean 7 november, 2008 at 21:55

  Oj, vissa var verkligen läckra!

  MVH
  Jean

 • Svara Mayaline 8 november, 2008 at 08:24

  vilka snygga färger!

  jag har utmanat dig

 • Svara Sanna 8 november, 2008 at 09:10

  Åh, vilka fina bilder:)
  läckra lack som jag tror kommer se kanon ut på dig:)

 • Svara Sminkan 8 november, 2008 at 10:19

  Du kommer inte tro detta, men jag har en neutral period. Jag vill se Sweet Nothing som notd! Snälla!!

 • Svara RM 8 november, 2008 at 11:53

  Härliga lack. Nu retas du bara. :P

 • Svara adrasteiah 8 november, 2008 at 11:00

  Vad kul att få se alla flaskor. Med tanke på att det är så svårt att kolla upp nyanserna på dessa lack är alla bilder mkt värda! Ser ut att finnas en hel del godbitar där =)

 • Svara Linda 8 november, 2008 at 13:00

  Ljuvliga allihop men de översta, åhh!

 • Svara Johanna 8 november, 2008 at 15:24

  Oj, detta skapade ju habegär! :)

 • Svara Katee 9 november, 2008 at 04:06

  Wow those look gorgeous!!

 • Svara inthemake 10 november, 2008 at 10:57

  Ohh kul! Treasure Island var jättefint!

 • Svara Emelie 11 november, 2008 at 20:06

  Sminkan> Har Sweet nothing som pedikyr, men ska försöka swatcha den snart.

 • Lämna ett svar

  Reklam