Naglar

Beställning från Transdesign

23 januari, 2010

Den här gången gick det riktigt fort att få beställningen. Jag beställde den 14:e och det skickades samma dag och den 19:e kunde jag hämta ut det. Det är riktigt snabbt med tanke på att det skickas från USA och att det varit helg emellan.

Jag beställde nio flaskor eftersom det är maximum vad som får plats i en liten flat rate box. Det blev lite härliga krämlack från China Glazes Up & Away kollektion, två glittriga från OPIs Alice in Wonderland kollektion samt Seche Vites snabbtorkande överlack som jag tänkte ge en chans till.

Jag är lite besviken på Re-fresh Mint och Heli-Yum som inte såg ut som jag hade tänkt mig. Och Peachy Keen ser inte heller så fin ut som jag trodde. Jag får se hur den ter sig mot min hudfärg sen. Grape Pop däremot verkar supersnygg i all sin enkelhet.

Re-Fresh Mint, Four Leaf Clover (supersvår att göra rättvis på bild), Flyin’ High.

Grape Pop, Heli-Yum, Peachy Keen.

Absolutely Alice, Mad as a Hatter.

Seche Vite Dry Fast Top Coat.

Relaterade inlägg

14 kommentarer

 • Svara Tina (Beleza) 23 januari, 2010 at 20:44

  Ooh Peachy Keen vill jag se swatch på!!
  Jädrans vad snabba de var. :o

 • Svara Helena 23 januari, 2010 at 22:26

  Jag tyckte tyckte oxå Peachy Keen såg riktigt läcker ut, så där härligt ljust apelsinpastellig! Tror det var Sminkan som skrev ner Absolutely Alice men jag tror på det lacket!! Sjukt glittrigt och blått!!

 • Svara Emelie 23 januari, 2010 at 22:35

  Tina> Ja det var de verkligen! Jag är imponerad. Det kommer om mina nagelband håller måttet.

  Helena> Jo jag vet. Det ser fint ut i flaskan men jag tror inte det blir någon hit på mina naglar. Vi får se. Absolutely Alice är jättefint men blir nog en pain in the ass att få bort sen!

 • Svara Helena 23 januari, 2010 at 22:49

  Sorry, det var ett China Glaze lack hon ondgjorde sig över…

 • Svara Sanna 24 januari, 2010 at 12:35

  För mig gick det också löjligt fort att få mitt paket:D Peachy Keen köpte jag inte, det ser så fint ut på andra men jag vet inte hur det skulle se ut mot mina persikofingrar.

 • Svara Tikaha 24 januari, 2010 at 15:21

  Oj, dom glittriga såg riktigt trevliga ut, måste kolla in och se när du testat dom.

  Re-Fresh Mint, ser ut som groovy green. Lite trist. Men grape -pop såg mysig ut den ska jag nog köpa också=)

  Ha en bra dag.

 • Svara Aila 24 januari, 2010 at 20:52

  jag försökte beställa från TD men såg att de chokhöjde fraktpriset eller är jag helt uta och cyklar?

 • Svara Fia 24 januari, 2010 at 22:08

  Åh, ser ut som en härlig skörd! Vad gick frakten på?

 • Svara Emma P 25 januari, 2010 at 11:22

  Åh så fina! Särskilt de tre översta ser så yummy ut, men det är nog delvis för att de passar så bra ihop…

 • Svara Caroline 26 januari, 2010 at 17:44

  Peachy Keen heter också ett aprikosaktigt rouge från MAC! Men iallafall, vad kostar det att köpa lack från TD?

 • Svara Purity 26 januari, 2010 at 20:01

  Vad roligt, våra beställningar är i princip identiska =D fast jag beställde light as air och lemon fizz istället för peachy keen och seche vite. Är också helt kär i grape pop, det är verkligen perfekt =)

 • Svara Lackoholic 28 januari, 2010 at 20:08

  Åh Four Leaf Clover och Flyin’ High vill jag också ha! :)

 • Svara Johanna 9 februari, 2010 at 18:50

  me like! behöver nog en nagellacksshoppingtur på nätet. tycker du transdesign funkar bra? har hört så många som inte varit nöjda med dem…

 • Lämna ett svar

  Reklam