Hudvård Shopping

Beställning av Dermaceutic K Ceutic

6 november, 2013

För en vecka sedan insåg jag att det fattades en riktigt lugnande och återställande kräm i min hudvårdsrutin och efter att ha surfat runt lite på nätet fick jag upp ögonen för Dermaceutic K Ceutic (449 kr, 30 ml). Efter att ha läst om den hos Hudspecialisten slog jag till. En ”alvedon för huden” kändes precis som det jag behövde.

Det här var andra gången jag beställde från Skincity och leveransen var riktigt snabb. Jag hade paketet dagen efter det hade skickats och allting låg väldigt fint inslaget i silkespapper. Med i alla ordrar följer en tygväska, små prover (speciellt utvalda utifrån vad du har beställt) samt en söt liten kokeshidocka. Man kan ju inte annat än att bli glad ju!

skincity-bestallning

Dermaceutic K Ceutic

Det här är en reparationskräm som återställer hudens balans, motverkar fria radikaler och främjar både kollagenproduktionen och cellförnyelsen. Den sägs vara särskilt bra att använda efter kemiska peelingar, laser eller kemisk kirurgi. Dessutom ska den fungera bra även för hud med rosacea. Jag får återkomma med recension när jag har fått tillfälle att testa krämen ordentligt men med tanke på att jag precis kört igång med mer syror i hudvården lär jag kanske behöva den här snart.

skincity-bestallning-kokeshi

Kokeshidockan och påsen som medföljde beställningen.

skincity-bestallning-prover

Prover på Peter Thomas Roth Camu Camu Power C x 30 och Dermalogica Ultracalming Cleanser.

Jag tycker det är toppen att man får med några prover med beställningen och att de dessutom är utvalda utifrån vad man har beställt. Den här gången fick jag prov på ett c-vitaminserum och en rengöring för känslig hud och det passade ju riktigt bra med tanken på att krämen jag beställde är en reparationskräm. Vid min förra beställning köpte jag en Exuviance Blemish Treatment Gel och då fick jag istället prov på produkter för fet och oren hud.

Ytterligare en sak som jag gillar med Skincity är att man kan få ett gratis hudtest med rekommendation på produkter. Antingen utifrån eget val av de märken som de säljer eller utifrån vad hudterapeuten som utför testet tycker passar.

Har du testat något från Dermaceutic?

Köpinformation

Skincity är en svensk webbshop med fri frakt på alla ordrar. De har märken som Jan Marini, Mene & Moy, Exuviance, Cicamed, Elemis, Peter Thomas Roth, md Formulations, bareMinerals, Dermalogica m.fl.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam