Makeup

Becca x Jaclyn Hill Champagne Pop Collection Face Palette

30 november, 2016

Svenska Sephora tog nyligen in några produkter från Becca och jag har hört att hela sortimentet lanseras i butikerna i vår. Men en av de produkter som kom redan nu är Becca x Jaclyn Hill Champagne Pop Collection Face Palette. Jag hade egentligen inte tänkt köpa den men efter att ha blivit kär i highlightern Moonstone som jag köpte i London kunde jag inte låta bli. Dessutom är det en limited edition om jag förstått det rätt.

becca-jaclyn-hill-face-palette-1

Becca x Jaclyn Hill Champagne Pop Collection Face Palette

Jaclyn Hill-paletten innehåller två highlighters och tre rouge. Paletten är i guldfärgad plast men med en lätt gummerad framsida med detaljer i vitt, silver och guld. Inuti finns en stor spegel som är nästan lika stor som locket och på baksidan av paletten finns namnen på produkterna.

Paletten innehåller:

  • Rose – luminous blush
  • Almond – mineral blush
  • Pamplemousse – mineral blush
  • C Pop – shimmering skin perfector pressed
  • Gold Pop – shimmering skin perfector pressed

Namnen på produkterna stämmer inte överens med de paletter jag tidigare läst om och sett bilder på men färgerna är desamma. Jag kan bara anta att det här är en nyare version eller att det är någon slags europeisk variant på den som släppts i nordamerika. Rose heter i originalet Rose Spritz, Almond = Amaretto, C-Pop = Champagne Pop och Gold Pop heter Prosecco Pop. Rouget Rose påminner förresten en hel del om NARS omtalade rouge Orgasm. Så har du varit ute efter det eller gillar det så mycket att du vill ha mer kan den vara värd att spana in.

Jag tycker att det är en superfin palett och jag är verkligen imponerad av både highlighters som rouge. Både C Pop och Gold Pop är egentligen mörkare än de highlighters jag brukar använda men de blir inte mörka när jag lägger på dem utan ger bara den lyster jag är ute efter. Rougen är alla tre extremt bra pigmenterade så en lätt hand och en fluffig rougeborste är ett måste. Tro mig, jag har lärt mig av mitt misstag! Jag kan verkligen rekommendera den här till highlighterälskare, alla som velat testa Becca eller ändå tänkt köpa Champagne Pop – för här får du mycket mer för pengarna.

becca-jaclyn-hill-face-palette-4 becca-jaclyn-hill-face-palette-5 becca-jaclyn-hill-face-palette-3 becca-jaclyn-hill-face-palette-2 becca-jaclyn-hill-face-palette-swatches

Rose, Amaretto, Pamplemousse, C Pop och Gold Pop.

Köpinformation

Becca x Jaclyn Hill Champagne Pop Collection Face Palette kostar 550 kr (20,4 g) och finns hos Sephora. Paletten är en limited edition.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam