Makeup

BareMinerals Pop of Passion Lip Oil Balm

23 maj, 2015

Ni som är ute efter ett nytt läppbalsam med färg bör kolla in BareMinerals nya Pop of Passion Lip Oil Balm som släpps i mitten av juni. Mjuka och återfuktande läppbalsam med en rejäl dos färg.

bareminerals-pop-of-passion-lip-oil-balm-0

Täckningen blir lätt till medium och formulan smälter vid på läpparna vid applicering. Jojoba- och solrosolja ger lyser och glans och passionsfruktfröoljan och vitamin E ger långvarig återfuktning.

Jag har testat Punch Pop (tror jag..) och det är en läcker korallrosa färg. Konsistensen är riktigt trevlig och stifter glider på som smör. Eftersom det är så pass pigmenterat känns det lite som en hybrid mellan ett läppbalsam och läppstift och biter man av det fungerar det som ett lipstain. Själva glansen sitter inte kvar så länge men däremot färgen som mattas av efter några timmar.

bareminerals-pop-of-passion-lip-oil-balm bareminerals-pop-of-passion-lip-oil-balm-punch-pop

Punch Pop(?).

Köpinformation

BareMinerals Pop of Passion Lip Oil Balm har ett rekommenderat pris på 225 kr och finns att köpa från 15 juni hos bland annat Åhléns, Kicks, NK, Sephora, hudvårdssalonger samt auktoriserade webbshoppar.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Lackert 25 maj, 2015 at 22:57

  Jätte snygga, smart att hylsorna har samma färg som läppstiftet

  • Svara Emelie 29 maj, 2015 at 10:14

   ELler hur! Hoppas bara att de är uppmärkta på ett smart sätt också.

  Lämna ett svar

  Reklam