Makeup

bareMinerals Marvelous Moxie Lipgloss Miss Popular & Hypnotist

16 juni, 2014

bareminerals-marvelous-moxie-lipgloss

bareminerals-marvelous-moxie-lipgloss-miss-popular-hypnotist

Ända sedan jag först testade bareMinerals läppglans Marvelous Moxie förra året är jag såld. Jag älskar den mintiga svala känslan vid applicering och hur vårdande de känns på läpparna. De är lite klistriga men jag gillar den typen av läppglans eftersom de sitter längre än andra vattnigare varianter och vid det här laget har jag fyra olika färger i min ägo.

De två senaste tillskotten tillhör vårens nyheter och jag har redan spanat på de andra två färgerna. Miss Popular är ljusrosa och ger en fin ljusare rosa nyans som ser fräsch ut men inte gör att jag ser ut som en Barbie. Hypnotist är otroligt vackert och hänförande i förpackningen men tyvärr såg det inte lika häftigt ut på läpparna. Effekten blir mycket mer sparsam än jag trodde och syns nästan inte alls. Men det är helt klart ett coolt läppglans att hala fram ur väskan!

bareminerals-marvelous-moxie-lipgloss-miss-popular

Miss Popular.

bareminerals-marvelous-moxie-lipgloss-miss-popular-2

bareminerals-marvelous-moxie-hypnotist

Hypnotist.

bareminerals-marvelous-moxie-hypnotist-2

Köpinformation

bareMinerals Marvelous Moxie Lipgloss har ett rekommenderat pris på ca 280 kr, 4.5 ml. Finns att köpa hos bland annat Kicks, Bangerhead, Lyko, Skincity samt hos Feelunique.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Little Miss Consumer 18 juni, 2014 at 17:09

  Men Hypnotist!!! Så otroligt snyggt, måste ha trots att det är finare i hylsan än på läpparna.

  • Svara Emelie 28 juni, 2014 at 12:35

   Det är definitivt en keeper för en läppglanshoarder :)

  Lämna ett svar

  Reklam