Makeup

bareMinerals 100 % Natural Lipgloss – Cupcake

8 november, 2010

bareminerals_lipgloss_cupcake0.jpg

Jag tror att jag har hittat en ny favorit i bareMinerals läppglans Cupcake – en riktig MLBB! (My Lips But Better). Läppglanset har en tjock konsistens men jag tycker inte att det känns klistrigt. Dessutom doftar den gott av vad jag tycker är en blandning mellan kola och mocca. Läppglanset går på relativt skirt men trots att det är en sådan krämig och härlig färg lägger den sig inte i vecken på läpparna, vilket jag tycker ofta är problemet med krämiga läppglans. Jag gillar också att det inte känns uttorkande utan snarare vårdande. Ett stort plus i kanten för det.

Natural Lipgloss kostar 295 kr för 4,2 ml. Det är rätt saftigt men jag tror faktiskt jag skulle kunna överväga att köpa ett till bara för att jag gillar det här så mycket. Faktiskt!

bareminerals_lipgloss_cupcake.jpg

Ingredienser: Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Flavor (Natural Vanilla), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Sorbitan Olivate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Beeswax (Cera Alba), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Glyceryl Caprylate, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil, Silica, Theobroma Grandiflorum (Cupuacu) Seed Butter, Tocopherol. May Contain: Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Carmine (CI 75470), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

Relaterade inlägg

9 kommentarer

 • Svara Karin 8 november, 2010 at 23:56

  Du fick ju en snygg färg iaf! Verkligen läckert!

  • Svara Emelie 9 november, 2010 at 20:11

   Ja jag gillar den :)

 • Svara Linda 9 november, 2010 at 00:14

  dessa gloss är ljuvliga men jag handlar dem på ebay istället, tror jag betalade knappt 150 för gloss inkl. frakt!

  • Svara Emelie 9 november, 2010 at 20:16

   Det är smart, jag såg att de fanns på Feelunique också för en billig peng.

 • Svara Kerstin 9 november, 2010 at 09:01

  Superfin färg!

  • Svara Emelie 9 november, 2010 at 20:17

   Ja den är jättefin och jag är helnöjd :)

 • Svara Josephine 10 november, 2010 at 11:05

  Dina läppar är så snygga, och glosset likaså! :)

 • Svara mammadagar 16 november, 2010 at 17:25

  Åh det är precis såna där färger jag ALLTID letar efter men aldrig hittar :-D Måste testa!!

 • Lämna ett svar

  Reklam