P'ssion Personligt

Bara lite gnäll…och Sugarsweet

14 april, 2009

Jag borde väl inte klaga egentligen, för jag har inte varit sjuk på drygt ett halvår, men det är likförbaskat irriterande att bli sjuk nu när det är så fint väder. När solen äntligen tittar fram då får jag ligga hemma bakom vinklade persienner för att det inte ska göra ont i mina förkylda ögon. Ögonen är dessutom inte det enda jag märker av; täppt näsa varvat med rinnande näsa och extrema nysningar (vi snackar 15 gånger på raken – hållå, min katt blir rädd!), huvudvärk och ont i hela kroppen – inklusive halsen. Behöver väl knappast skriva att det inte är på tal om att sminka sig. All ögonmejk skulle ändå sitta under ögonen efter 5 minuter.

Nu skulle det här egentligen inte bli något klagoinlägg, det jag egentligen skulle säga var att jag såg MAC:s Peppermint Patti idag och det var kalas för hela slanten. Jag hoppas verkligen att jag orkar åka in till stan imorgon för att köpa mig ett – för MUAn ville verkligen inte släppa något idag. Det var tydligen alldeles för många som hade varit och frågat efter dem och för att alla skulle få en lika stor chans fick hon inte sälja några av produkterna från Sugarsweet förrän imorgon. Fair enough men lite synd ändå för min del.

Jag fick i varje fall testa grejerna som jag var intresserad av (förutom Perfect Topping som ingen av de tre MAC-diskarna i Stockholm hade fått in) men ingen av dem föll mig på läppen. Ögonskuggan Aquavert var fin men inte överväldigande så någon sådan blir det inte.

Håll tummarna för att jag är så pass kry imorgon att jag orkar knipa åt mig Peppermint Patti! Och förresten så väntar ett gäng recensioner på att bli skrivna. Ska jag börja med de bra eller de dåliga tycker ni?

Glöm heller inte att den första av P’ssions två födelsedagstävlingar avslutas imorgon kl. 12.00, så om du inte redan deltagit är det dags att göra det nu!

Relaterade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Alexlyndra 14 april, 2009 at 19:29

  Usch! Trist och jobbigt att bli sjuk nu! Ja, det är inte ofta man nyser så där ofta. :P Det där lacket verkar riktigt eftertraktat världen över, det är ändå galet snyggt faktiskt.

 • Svara Marybeth 14 april, 2009 at 19:32

  Krya på dig!

  Jag tar gärna dom recensionerna med dåliga produkter först, så man vet vad man skall undvika.. :)

 • Svara Sminkan 14 april, 2009 at 19:45

  Krya på dig, vännen! Hoppas du får tag i PP!

 • Svara Purity 15 april, 2009 at 00:38

  Håller tummarna att du får tag på Peppermint patti! Glad jag är att jag beställde perfect topping från USA =P Krya på dig!

 • Svara Sandra 17 april, 2009 at 13:53

  Tycker också att du ska börja med de dåliga :P

 • Lämna ett svar

  Reklam