Kroppsvård

Badgodis från Lush

24 oktober, 2008

Jag har fått pippi på att bada badkar bara för att jag skrev att jag inte brukade göra det. Nåväl, man kan väl ändra sig, och speciellt när det finns så mycket trevliga saker att ta med sig in i duschen och ned i badkaret.

Lush har ett väldigt trevligt sortiment. Jag skulle absolut inte tacka nej till en av varje grej därifrån. Drömma kan man ju alltid få göra.

Jag köpte två saker idag eftersom jag precis gjort slut på min sista bubbelbit. Det blev en tvål, Porridge Soap, och en badbomb, Youki Hi. Jag har faktiskt använt dem båda redan nu ikväll och tänkte ge ett utlåtande om dem.

Tvålen Porridge Soap, som får ett så trevligt namn på svenska som gröttvålen, är faktiskt bättre och trevligare än man kan tro. Den luktar himmelskt gott, lite juligt. Som svag pepparkaka och något mer. Jag kan inte sätta fingret på vad det är, men gott luktar den i alla fall och jag kan verkligen rekommendera den. Dessutom har den små korn i sig som river skönt i duschen. Jag tror att min tvål kommer att ta slut väldigt fort på grund av att jag peelar mycket med den.

Badbomben hade jag inte tänkt köpa först. Men när jag stod framför badbomberna i butiken så kände jag att det kom en pust av en härligt doft mot mig och jag tänkte direkt att vad det än är som luktar så gott, så är det något jag måste ha! Det visade sig vara Youki His jasmindoft som kallade på mig. Jag som älskar jasmin! Bomben doftar precis lika gott i vattnet som den gjorde vid första sniffet, men tyvärr har de lagt i en massa glitter och det gillar jag inte. Jag brukar nämligen tvätta håret i badvattnet samtidigt som jag badar för att sedan skölja ur det i en kort dusch efteråt. Den här gången var det inte tal om att göra så eftersom det var så mycket glitter i vattnet. Synd, för doften är toppen. Glittret och de inte så trevliga röda ränderna i badkaret drog ned intrycket. Tyvärr, annars hade detta varit en given favorit!

Med mig hem fick jag också Lushs julblad med olika nyheter inför julen. Vad kan jag säga mer än att jag vill ha en av varje här också! Gamla godingar som tvålen Snow Cake och duschkrämen Snow Fairy blandas med nyheter som bubbelbitarna Christmas Kisses, Ruby Red Slippers och Marzibain, badbomberna Chocolate Santa och Jingle Spells samt duschjellysarna Gold Frankincense And Beer och Snowshowers. Detta och mycket mer! Jag är helt lyrisk!

En av nyheterna (eller ja, det är en nyhet för mig i alla fall) är en slags duschbomb. En platt liten badbombsliknande sak man ska lägga på duschgolvet och det är sedan meningen att de eteriska oljorna ska stiga uppåt. Kan ju vara något för alla som inte har tillgång till badkar. Emotibombs heter dessa och till jul släpps Double Fast Luck med doft av Lushs populära Karma.

Och ni, handla på Lush imorgon 25/10, för då går 50% av all deras försäljning av badbomben Think Pink till Bröstcancerfonden!

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Sofia (nibblah) 25 oktober, 2008 at 10:49

  Gosh vad shoppingsugen jag blev nu! Provade någon av deras duschjellies förra julen, hur mysig som helst trots att den såg ut som grönt rymdslime :D Får kika på de nya också. Snow Fairy är ett måste att bunkra upp också!

 • Svara Emelie 25 oktober, 2008 at 23:40

  Sofia> Jag har ännu inte provat några av deras jellies, men luktade på dem och måste nog köpa en snart! De är hur coola som helst ju. Snow fairy köpte jag förra julen men den står nästan oanvänd faktiskt. Inget för mig med andra ord.

 • Svara Nathalie 27 oktober, 2008 at 20:32

  Har också Poridge soap och den är sååå grym :) Luktar även himmelskt gott :)

 • Svara Emelie 29 oktober, 2008 at 19:52

  Nathalie> Ja den luktar underbart. Vill äta den ibland haha.

 • Lämna ett svar

  Reklam