Personligt

Är snart tillbaka

31 januari, 2010

Hej allesammans! Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Jag har flyttat i veckan och sedan haft fullt upp med jobb, uppackning och flyttstädning så jag har faktiskt inte hunnit slå på datorn sedan i början av veckan. Men snart får jag förhoppningsvis tid att sätta mig ner och blogga igen. Jag har ju en del recensioner att presentera, några nya hårvårdsprodukter jag vill visa och förhoppningsvis också lite nagellack. Tyvärr har mina naglar gått av i flytten och mina händer har blivit illa tilltygade de också så jag vågar inte lova när nästa NOTD kommer. Men jag har ju en hel drös av nya nagellack som bara väntar på att bli burna för första gången så det kanske inte dröjer så länge trots allt.

Relaterade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Tina (Beleza) 31 januari, 2010 at 09:56

  Det låter som inlägg värda att vänta på. ;)

 • Svara Katarina (bjooti, splodgy...crazy bloglady) 31 januari, 2010 at 10:46

  Det där med att flytta i kombination med iskall vinter är mord för både händer och naglar. Hoppas de repar sig!

 • Svara Sublim 31 januari, 2010 at 17:20

  Hoppas flytten gått bra och att du får till en skön hörna att vila ut i!:)

 • Svara Lovisa 31 januari, 2010 at 22:31

  Hej. Läste någonstans i din blogg att du brukar använda dig av swedbanks e-kort. Då är min fråga om du har använt dig av det vid betalning på everyday minerals. Här sitter jag nämligen & lyckas inte få igenom min betalning utan istället kommer det upp en text om att min transaction has been declined & att jag ska fylla i allt igen & försöka om två minuter. Någonting du känner igen eller vet vad det kan bero på? Tacksam för svar!

 • Svara Sanna 4 februari, 2010 at 12:14

  Hoppas allt med flytten går bra!:)
  Jag kollar alltid in här! Sedan går du gärna visa fler bilder på kissarna! Jag ska åka ock hälsa på min lilla bolonka-valp som snart är 6 veckor imorgon. Längtar…
  kram!

 • Lämna ett svar

  Reklam