Doft

Aquolina Pink Sugar

11 september, 2016

Jag måste erkänna en sak. Aquolina Pink Sugar är en av mina guilty pleasures. Första gången jag träffade på doften var för snart tio år sedan och den har stått på min önskelista länge utan att jag klickat hem en flaska. Men när jag nu såg att Lyko har ett kanonpris på flaskan om 50 ml kunde jag inte låta bli. Så nu sitter jag här och sniffar på armen och ler lite varje gång. Pink Sugar är verkligen rosa förverkligat i en parfym.

aquolina-pink-sugar-2

Aquolina Pink Sugar

  • Toppnoter: apelsin, fikonlöv, bergamott, hallon
  • Hjärtnoter: röda bär, liljekonvalj, lakrits, sockervadd, jordgubb
  • Basnoter: mysk, sandelträ, tonkaböna, vanilj, karamell

Jag märker inte av alla doftnoterna som parfymen sägs ha. Jag tycker den öppnar med en söt citrustouch och en svag hint av brända toner och lite lakrits. Därefter övergår den till röda bär, jordgubb och en vaniljdoftande sockervadd. Men mest av allt är det sockervadd, sockervadd och lite vanilj. Jämför jag doften från min nya flaska mot det lilla prov jag har haft i flera år blir jag övertygad om att doften måste ha formulerats om på senare år. Den äldre doften har mer brända toner och lakrits i sig. Det gör mig dock inte så mycket då jag tycker att den nya varianten har en mjukare framtoning. Däremot sitter den inte kvar lika länge.

Gillar du rosa och söta dofter och inte redan har testat den här har du verkligen missat något. Och för alla er som vill testa – priset som Lyko har just nu 149 kr, 50 ml är riktigt bra!

aquolina-pink-sugar

Köpinformation

Aquolina Pink Sugar kostar i vanliga fall 329 kr, 50 ml hos Lyko men finns även att handla hos bland annat Åhléns och Eleven.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam