P'ssion

April 2013 är ingen vanlig månad

17 april, 2013

April innehåller många bra saker. Dels brukar det äntligen bli vår och vissa år kan det till och med vara försommar i april. April är även den månad jag har min födelsedag i och många fler med mig. April är också den månad som jag för flera år sedan startade bloggen P’ssion. Hela sex år sedan för att vara exakt och det måste vi såklart fira lite grann – eller hur?!

pssion-6-ar

Under de kommande två veckorna kommer jag att lägga upp sex olika tävlingar – en för varje år bloggen har funnits eftersom det känns ganska logiskt. Vad du kan vinna varierar så se till att du följer bloggen för att inte missa något. Det sjätte och sista priset är ännu inte bestämt så finns det något speciellt du skulle vilja vinna känn dig manad att önska så kanske det är något som jag kan ordna. Man vet aldrig!

Du kan följa P’ssion med:

Relaterade inlägg

2 kommentarer

  • Svara Ann-Sofie 17 april, 2013 at 10:01

    Grattis!! Wow 6 år är bra jobbat!!
    Vad spännande! :-)

  • Lämna ett svar

    Reklam