Makeup

Äntligen en egen Manlypalett!

4 augusti, 2009

Sminkan har frestat mig så många gånger med sina sminkningar gjorda med ögonskuggor från manlypaletten och jag har varit på väg att klicka hem en egen under en väldigt lång tid. Men jag har inte gjort det förrän nu. Och nu när jag har den i min hand så är det enda jag kan tänka att ”en sån här borde varje tjej ha i sin ägo”. Det är en bra färgstark blandning mellan matta och skimrande skuggor och efter vad jag har sett hos Sminkan är de dessutom väldigt pigmentrika. Jag kan knappt vänta tills jag får leka med dessa ögonskuggor – vilket får bli till helgen.

manly

manly2

Tyvärr var en av ögonskuggorna i paletten trasig, men trots att det var tråkigt så gör det mig inte så mycket. Jag skrapade bort det som var löst och lade i en liten burk ifall det som är kvar i paletten någonsin skulle ta slut (vilket jag tvivlar på). Allt som allt betalade jag 118 kr med frakt vilket jag tycker var ett riktigt bra pris. På ebay vimlar det av dessa paletter och för att hitta dem är det bara att söka på eyeshadow palette 120.

Relaterade inlägg

15 kommentarer

 • Svara Beautyboxen - skönhetsbloggen som har nåt för allas smaker 4 augusti, 2009 at 19:00

  oj! en sån palett vill jag också ha! ska ta en seriös funderare på det alltså! hur är skuggorna? sitter de bra, flyter de ihop bra, är det mycket färg?

  Fin blogg btw. ska vi lägga till varandra på bloglovin? kram

 • Svara Emma P 4 augusti, 2009 at 19:10

  Jag håller helt med dig, alla flickor borde ha en sådan:) Kanske alla killar med;) Och yes, den är bra pigmenterad, de allra flesta skuggorna iaf.

 • Svara Emelie 4 augusti, 2009 at 19:48

  Beautyboxen> Jag har inte testat dem ännu så jag vet inte.

  Jag använder inte bloglovin men du får lägga till mig om du vill.

  Emma P> haha ja en del killa ivf :)

 • Svara Marie 4 augusti, 2009 at 20:40

  Högra palettsidan, andra från höger, fjärde uppifrån = my favourite ögonskugga för tillfället! Prova den, fantastiskt snygg!

 • Svara Tina 4 augusti, 2009 at 20:59

  Jag har kikat på dem på e-bay länge jag med men kom sist fram till att jag då aldrig kommer behöva köpa en annan ögonskugga, vilket känna lite tråkigt haha. Så jag låter det vara.

  Vill gärna se en sminkning med den här snart! :)

 • Svara Zizzie 4 augusti, 2009 at 21:53

  Jag beställde min för nån vecka sen och väntar med spänning. Färgerna ser helt fantastiska ut så jag hoppas skuggorna är riktigt bra :)

 • Svara Karin 4 augusti, 2009 at 23:53

  De är superbra! Bra pigment och sitter bra med primer. Härligt med så stort urval också. Jag har palett nr 2 också förresten.

 • Svara Sminkan 5 augusti, 2009 at 15:02

  Grattis till ett utmärkt köp! Den där paletten är verkligen mer än värd pengarna! Jag älskar min hett och passionerat!

  Ser fram emot sminkningar i hela färgskalan nu!Speciellt de kycklinggula och orangefärgade är spännande att se vad andra hittar på med! :D

 • Svara L!na 6 augusti, 2009 at 18:27

  Åh, den där har jag också varit sugen på, ända sedan jag såg den hos sminkan=) dock har jag tvekat, tycker det är så svårt det här med att beställa utomlands – fick du betala någon tull?

 • Svara Emelie 9 augusti, 2009 at 20:35

  Marie> Jag testade och den är underbar!

  Tina> Äsch, det kan vara skönt att ha alla på samma ställe, dessutom blir varje skugga väldigt billig :)

  Zizzie> Jag tycker att de var riktigt bra med tanke på det superba priset.

  Karin> Härligt att höra. Nu blev jag nyfiken på nr 2 också.

  Sminkan> Jag ska se om jag kan få till någon trevlig tolkning med de färgerna. Orange gillar jag ju så det ska nog inte bli så svårt :)

  Lina> Nej jag tycker inte alls att det är svårt att beställa utomlands. Gör det oftare än jag beställer inom Sverige. Nej jag klarade mig undan tullen den här gången faktiskt.

 • Svara Marie 10 augusti, 2009 at 08:44

  Eller hur, supercool färg! Och så är det en av de där krämiga pigmenterade metalliska skuggorna. Mmm!

 • Svara Pauline 18 augusti, 2009 at 11:12

  Vart beställde du den ifrån? :) Fick du den från eBay?

 • Svara madelen 20 augusti, 2009 at 17:12

  Hej, har också tänkt att bäställa en sådan palett, men är osäker hur bra pigmenten är? Hur bra tycker du att dom är? kan den jämföras med något, så jag får en klarare bild? Har du någon bild på en sminkning med färger från paletten? :)

  mvh madelen roos

 • Svara Emelie 1 september, 2009 at 08:15

  Marie> Ja de är verkligen krämiga.

  Pauline> Ja jag köpte den på ebay. Sök bara på eyeshadow palette 120 så får du upp massor av auktioner.

  Madelen> Jag tycker de är riktigt bra. Bra pigmentering och lätta att jobba med. Har inte lagt upp någon sminkning med dem ännu, men kolla in hos Sminkan som använder paletten frekvent i sina sminkningar.

 • Svara Lisa 12 augusti, 2010 at 04:24

  Jag gillar den mycket :)

 • Lämna ett svar

  Reklam