Tips

Ambassadör för Eyeko

21 januari, 2009

Från och med idag är jag ambassadör för Eyeko. Det innebär att jag får en personlig kod att dela ut. Om ni anger koden E209 när ni beställer från Eyeko.com så får ni en gratis gåva tillsammans med beställningen. Och ni gör då samtidigt mig en tjänst eftersom de då kan se att ni hittat dit genom mig.

Relaterade inlägg

11 kommentarer

 • Svara Bell 21 januari, 2009 at 22:13

  Hej,
  Jag hittade till Eyeko genom din blogg, du har en mycket bra blogg med många tips :)

  Jag undrar om du vet om det är olika färger på deras Fat Balm. För jag gillade inte mintsmaken men färgen var jättebra. Tänkte testa jordgubbssmaken istället men undrar om det är samma färg.

 • Svara Emelie 21 januari, 2009 at 22:17

  Bell> Tack, och vad roligt att du gillar bloggen.

  Eyekos fat balms finns i tre olika färger som var och en har sin doft/smak. Tyvärr finns den ljusrosa bara medm mintsmak, men du kanske kan testa Strawberry istället? Det är en av deras bästsäljare och den jag fann mest tilldragande när jag testade dem.

 • Svara Bell 21 januari, 2009 at 22:35

  Tack för ditt snabba svar :)

  Vad blir det för färg med Strawberry-smaken? Blir det en mörkare färg då på läpparna?

 • Svara Emelie 22 januari, 2009 at 05:35

  Bell> Ja det blir mörkare med strawberry än med mint. Men resultatet blir ganska skirt, dock med mer färg än med mint.

 • Svara Paula 22 januari, 2009 at 06:40

  åh, coolt!

 • Svara sminkjante 22 januari, 2009 at 07:41

  Nagellacks ”flaskorna” är så otroligt fina:)

 • Svara inthemake 22 januari, 2009 at 10:06

  Ahhh ohhh va kuuul, har hjälpt dig lite på bloggen ;)

  http://www.inthemake.se/2009/january/eyeko.html

 • Svara Rocketqueen 22 januari, 2009 at 12:37

  Spännande! Vad får man själv för det?

 • Svara Emelie 22 januari, 2009 at 18:40

  Paula> Javisst!

  Sminkjante> Ja det är nästan att jag köper dem bara för att de är så söta.

  Inthemake> Å men tack, det hade du inte behövt. Men tack :)

  Rocketqueen> Förhoppningsvis något att recensera :) Men också 15% av värdet som de som anger koden handlar för. Men just det tror jag inte blir många kronor, men det är alltid något :)

 • Svara Bell 26 januari, 2009 at 15:37

  Jag blev tyvärr inte så nöjd med färgen när det gäller Strawberry smaken, den var för mökr på mig. Nu har jag beställt nya i Mint-smaken, färgen var mkt bättre med den och jag angav koden som du har på din hemsida. Hoppas det blir en rolig gåva :)

 • Svara Emelie 29 januari, 2009 at 12:30

  Bell> Det var tråkigt att höra. Du kan säkert byta bort den via pretty om du inte vill ha kvar den.

 • Lämna ett svar

  Reklam