P'ssion

Acadermiamässan med fokus på anti-ageing och eko-skönhet

20 mars, 2013

I helgen 23-24 mars går skönhetsmässan Acadermia av stapeln i Kista i Stockholm. Mässan fokuserar på anti-ageing, må bra och ekologisk skönhet och de besökande kommer att kunna göra behandlingar till mässpriser och även handla produkter med minst 30 % rabatt. Dessutom kommer flera nya behandlingar att presenteras, bland annat den nya omtalade Vampyrbehandlingen där man injicerar patientens eget blod för att ge slätare hy. Låter läskigt! Men enligt en av grundarna av mässan ska det inte se ut som det gjorde på Kim Kardashian.

acadermia

Så här skriver Acadermia själva om mässan:

”Den 23-24 mars 2013 är det premiär för Sveriges första konsumentmässa inom AntiAging, med fokus på behandlingar, kost och hudvård som förebygger åldrandet. Bland nyheter som presenteras på mässan kan vi bland annat nämna en ny hudvårdserie med exklusivt extrakt från vit tryffel, vakumdräkter och träningsmaskiner som används av internationella stjärnor för att minska fett och celluliter och det allra senaste inom hudföryngring, den så kallade Vampyrbehandlingen.”

Biljetter köper du på plats eller via Acadermias hemsida och de kostar 210 kr för en dag eller 350 kr för båda dagarna. Köper du din biljett online får du även en goodiebag värde 950 kr. De finns i begränsat antal men det verkar fortfarande finnas sådana biljetter kvar. Jag kommer att vara där på lördagen tillsammans med flera skönhetsbloggskollegor så vi kanske ses!

Ska du gå på Acadermiamässan?

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Dess/Drömteori 20 mars, 2013 at 22:15

  Verkar kul, önskar jag bodde i Sthlm ibland…

  • Svara Emelie 21 mars, 2013 at 10:06

   Förstår dig. Jag har tur som bor så nära.

  Lämna ett svar

  Reklam