Naglar Tips

30 % rabatt på Konad under augusti

13 augusti, 2009

Det cirkulerar en hel del bloggarkoder på nätet där man får 20 % rabatt på hela köpet hos OC Nail Art som dessutom har fri frakt världen över när slutbeloppet hamnar på 20 USD eller mer.

Men nu finns det en ny kod som gäller under hela augusti (som jag förstått det) och som istället ger 30 % rabatt. Samma fraktvillkor och det gäller hela sortimentet.

Koden då? Ja, skriv in wowsocool1 i utcheckningen för att få din rabatt. Jag som knappt använt mitt Konadkit som jag köpte förra hösten känner mig på nytt manad att testa dessa nageldekorationer. När lönen kommer blir det några plattor och ett speciallack.

Alltså wowsocool1 hos OC Nail Art. 30 % rabatt och fri frakt vid beställning för minst 20 USD – kan det bli bättre?!

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Sminkan 14 augusti, 2009 at 09:37

  Man blir ju frestad. Samtidigt, jag använder ju knappt mina plattor. Är för jobbigt helt enkelt. Men ändå… 30%… :D

 • Svara Emelie 1 september, 2009 at 08:17

  Sminkan> Ja så har jag också tyckt, men man blir ju frestad när man ser alla fina designer.

 • Svara Veronica 6 oktober, 2009 at 14:15

  Hej!
  På välaboden i Sverige kan man köpa konad billigt också. De har alltid massor av kampanjer och så får man alltd något mer när man handlar. Jag själv har mailat in bilder mm. Då får man verkligen en överraskning nästa gång man handlar!!!

  Suveränt!

 • Lämna ett svar

  Reklam