Tips

25 % rabatt hos Taylor Made Minerals

12 juli, 2009

Fram till och med den 15 juli får man 25 % rabatt hos Taylor Made Minerals om man anger koden 108090809. Jag har inga pigment därifrån (eftersom de jag beställde aldrig kom fram) och funderar nu på att testa några stycken. Så, ni som har testat färger från dem – vilka bör jag absolut beställa?

Relaterade inlägg

2 kommentarer

  • Svara Emma P 13 juli, 2009 at 14:00

    Åh, kul! Hade jag haft pengar hade jag nog beställt själv, TMM hör till mina favoriter… Iaf, tycker att du ska ta Sucker, ursnygg klarlila, Pop, stark turkos, Turf, skimrig grön med kall ton och Centaur, en riktig klassiker från TMM. Lagoon är himla fin med. Sen tycker jag inte att du ska missa deras rouge, de är så himla bra!

  • Svara Emelie 16 juli, 2009 at 21:03

    Emma P> Det blev ingen beställning för mig denna gång. Men nästa gång de har rea kommer jag vara där så jag har dina förslag i åtanke :)

  • Lämna ett svar

    Reklam