Tips

20% rabatt på all hudvård hos Bangerhead

27 september, 2014

rabatt-hudvard-bangerhead

En av de saker jag brinner lite extra för är hudvård och krämer. Ja i princip alla typer av krämer. Men allt krämigt till ansiktet är mest spännande. Så ni må tro att jag fick hålla hårt i plånboken när jag såg att Bangerhead har 20% rabatt på all hudvård. Hur bra är inte det? Några av märkena som finns är Rodial, Peter Thomas Roth, Matis, Dermalogica, Clarins, Sensai, Glamglow, bliss och många fler. Listan över trevliga märken tar nästan aldrig slut. Jag har inte klickat hem något än men tro mig – det kommer jag göra!

Det här funderar jag på att köpa:

  • Peter Thomas Roth Oilless Oil (395 kr 316 kr)- rent squalan utvunnet från sockerrör. Ska tydligen vara en suverän återfuktare och fukt är något som min hud skriker efter under den kalla årstiden. Det är bara en tidsfråga innan jag beställer den här.
  • Rodial X-treme Hangover Mask (645 kr 516 kr) – den här ansiktsmasken ska både exfoliera, rengöra och återfukta huden och det med hjälp av bland annat fruktenzymer. Jag gillar den här typen av multi-taskingprodukter och är väldigt nyfiken på att testa mer från det här märket eftersom solskyddet var så bra.
  • Rodial Dragon’s Blood Hyaluronic Mask (500 kr 400 kr) – märks det att jag är ute efter ansiktsmasker och fukt? Den här ska lugna känslig och stressad hud och ge en plumpad hud med jämnare hudton. Why not?
  • Cicamed Serum C Antioxidant (449 kr 359 kr) – C-vitamin är toppen för en trött och livlös hud och antioxidanter är något som jag borde använda mer av i min hudvård. Jag har hört mycket gott om det här serumet och skulle gärna testa.

Ingen kod behövs för att ta del av erbjudandet som dock bara gäller på ordinarie priser och inte kan kombineras med andra rabatter. Erbjudandet gäller till och med 9/10 så ni har ett tag på er att fundera.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam