Tips

20 % rabatt hos Make Up Store

19 mars, 2009

För att fira att Make Up Store blev vald till Årets butikskedja i Retail Awards, Svensk Handels branschpris, erbjuder de nu 20 % rabatt på hela sortimentet från idag fram till och med söndag 22/3. Erbjudandet gäller ej hos Kicks eller Åhléns.

Det här kunde inte kommit lägligare då jag gått och spanat ett bra tag på deras helmatta skuggor. Nu återstår bara att välja vilken eller vilka som får följa med hem.

Ska ni handla något nu?

Relaterade inlägg

6 kommentarer

 • Svara Lina 19 mars, 2009 at 12:48

  Håller butiken i Uppsala fortfarande på att byta ägare tro? Ska nog kika in och se om de har fixat i ordning allt.

 • Svara Purity 19 mars, 2009 at 13:10

  Jag hade handlat nåt om det hade funnits nåt MUS i Karlshamn… Även fast jag inte gillar Make up store egentligen. 20% rabatt är ju alltid 20% rabatt, och dom har bra ögonskuggor och så, bara det att jag hellre handlar MAC annars eftersom dom är 100 ggr trevligare där och har bättre produkter!

 • Svara Emelie 19 mars, 2009 at 18:15

  Lina> Jadu, har ingen aning. Har inte varit där sedan november tror jag.

  Purity> Ja deras ögonskuggor är riktigt bra. Fast att MAC är bättre? Nja, vissa produkter kanske men ögonskuggorna tycker jag är lika bra.

 • Svara Purity 19 mars, 2009 at 23:12

  Ja MUS ögonskuggor håller riktigt hög kvalitet, lika hög kvalitet som MAC-skuggorna, men tycker att MAC har fler nyanser att välja på som tilltalar mig, och MACs sortiment är bättre överlag än MUS. MUS borstar till exempel är fruktansvärt dåliga jämfört med MACs!

 • Svara Emelie 20 mars, 2009 at 19:04

  Purity> Jo MAC har fler nyanser, men deras skuggor är också mindre. När det kommer till borstarna har jag ingen aning för jag har varken testat MAC eller MUS. Men jag ska lägga det på minnet :)

 • Svara Kerstin 20 mars, 2009 at 20:42

  Jag har slagit till på en Green Card (på annan, men ändå samma rabatt). Den är helt underbar: http://skimmerskuggan.blogspot.com/2009/03/entrefynd-som-dagens.html

 • Lämna ett svar

  Reklam