Shopping

15% rabatt på md Formulations

2 april, 2014

md-formulations-rabatt

En del av er har kanske hört talas om att hudvårdsmärket md Formulations ska sluta säljas i Europa. Varför förstår jag inte då det verkar vara både utbrett och omtyckt men det är mycket man inte förstår här i världen.

Vill du dock ha en sista chans att antingen testa några av grejerna (jobbigt bara om de verkligen är superbra) eller fylla på ditt lager av favoriter sedan tidigare kan du göra det med 15% rabatt hos Feelunique. Ange koden STOCKUP15. Men skynda, erbjudandet gäller bara t.o.m. 4/4.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Skincare by Malin R 4 april, 2014 at 11:40

  Ja, detta är nog årets gåta att ett så otroligt stort, omtyckt och fungerande märke lägger ner. Jag undrar SÅ mycket vad som ligger bakom.

  • Svara Emelie 7 april, 2014 at 13:23

   Jag undrar också. Har dessutom för mig att även Priori ska bort men det minns jag inte var jag har läst eller hört det i från.

  Lämna ett svar

  Reklam