Hår Hudvård Kroppsvård

10 tomma – del 1

6 november, 2015

Oj vad tiden går och jag är usel på att blogga. Men det är nämligen så att jag har haft fullt upp att planera inför min långa semester som jag drar iväg på idag. Vill ni hänga med kan ni göra det via min Instagram eftersom jag inte kommer att uppdatera bloggen under tiden jag är borta. Möjligen med några redan färdiga inlägg eller recensioner.

Men först tänkte jag köra ett sånt här ”10-tomma”-inlägg som jag alltid tycker det är kul att läsa om hos andra. Det är mitt första eftersom jag sällan gör slut på produkter helt och hållet. Har någon slags aversion till det och inbillar mig att jag kommer att sakna dem direkt när de är slut. Men nu har jag faktiskt skrapat ihop en hel hög med tomma förpackningar. Och den som är skarpögd kanske redan har upptäckt att det faktiskt är elva produkter på bilden. Well – en av dem får följa med på resan överflyttad till en reseförpackning så därför blev det en extra tom behållare som jag ville passa på att nämna.

10-tomma-nr-ett

 1. Vichy 48 hr Antiperspirant – den här har jag haft i flera omgångar och varit riktigt nöjd med. Kan tänkas att jag köper den åter igen.
 2. Maria Åkerberg Papaya Peeling – okej, den här är faktiskt inte helt slut. Men den har börjat mögla i korken och därför får den gå i soporna. Men jag gillar produkten som känns både skönt exfolierande och mjukgörande. Recension finns här.
 3. Bioderma Sensibio – jag har testat många micellära vatten och de är nästan likadana allihop. Jag skulle inte kunna skilja den här från exempelvis Niveas eller Garniers, men trots det köper jag den här om och om igen. Recension finns här.
 4. L’Oréal Eye & Lip Waterproof Makeup Remover – det här är också en produkt som jag köper om och om igen och har så gjort sedan jag började blogga 2007. Det är inte den allra bästa, men den är riktigt bra och effektiv för sitt pris.
 5. Nashi Argan Deep Infusion – gillar man riktigt tjocka och smöriga inpackningar är den här värd att spana in. Doftar riktigt gott och gör håret suveränt mjukt.
 6. Wella Color Fresh 8/81 – färginpackningar i all ära, men vill jag ha en effekt som håller längre och blir jämnare både på behandlat och obehandlat hår så är det Wellas Color Fresh jag använder. Den här tar bort gula skiftningar från blont hår. Jag har mörktblont hår och på mig fungerar den bra.
 7. The Body Shop Shea Hand Cream – jag vet inte vilket nummer i raden den här är av alla handkrämer från The Body Shop jag har gjort slut på. Den här doftar väldigt milt och neutralt men min favorit är helt klart satsuma.
 8. Simply Pure Nail Oil – ja jag har faktiskt hunnit göra slut på två 15 ml flaskor av detta gula guld för naglarna. Är inne på min sista flaska och hoppas att den räcker till deras julrea. Jag älskar den här nageloljan! Recension finns här.
 9. Yves Rocher Hydra Vegétal Rengöringsgel – har harvat på den här rengöringen i duschen hur länge som helst men nu är den äntligen slut. En helt okej rengöringsgelé som gör det den ska men inget mer.
 10. IS Clinical Eclipse SPF 50+ – den här lilla provförpackningen fick jag under Hud & Kosmetikmässan och den är verkligen helt perfekt för min hud. Jag sörjer att den är slut för den verkar väldigt svårt att få tag på tyvärr.
 11. Kevin Murphy Born Again Masque – den här hårinpackningen kan mycket väl vara min holy grail. Mitt hår känns som nytt efter att jag använt den här och nu när den här är slut måste jag bara köpa på mig en ny tub. Den är helt grym!

Relaterade inlägg

3 kommentarer

 • Svara Emma - Beyondbeauty.se 19 november, 2015 at 17:33

  Ååååh min absoluta The Body Shop-favorit är också Satsuma! Ääääälskar den!! :)

  • Svara Emelie 26 december, 2015 at 20:46

   Jaa jag blir så glad av doften!

 • Svara 2015-års favoriter - Hårvård - Pssion 15 januari, 2016 at 09:00

  […] jag i november listade tio tomma förpackningar var inpackningen i den här serien med där och jag nämnde hur härligt den doftade. Den här […]

 • Lämna ett svar

  Reklam